Oliebollen en Appelbeignets

Traditiegetrouw worden er op Oudjaar en ook op Nieuwjaarsdag smaken ze nog prima, even in de oven opwarmen, om ze nog lekkerder te maken oliebollen en appelbeignets gekocht of zelf gebakken.
Van Keukenliefde leende ik het recept. Als u -zoals ik- 50 oliebollen wat veel vindt, dan halveert u deze.
Gemakshalve de link van de beide recepten, maar de foto’s zijn van mijzelf.
Veel bak plezier…..oh en geen dure oliebollenmix nodig hoor!

Oliebollen met rozijnen en sukade (optioneel)

Appelbeignets met Pink Lady en Sukade/gekonfijt fruit (optioneel)

Een mooie jaarwisseling toegewenst….aan uw baksels zal het niet liggen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s